Twee fanatieke fietsers met een goed idee.

Geïnspireerd door de oktober 2021 editie van Fiets magazine, gingen Frank en Joost aan de slag met het ontwikkelen van hun eigen rockerplate!

Beiden fanatieke fietsers op de weg en gravelpaden, liepen zij al langer met het idee om een eigen rockerplate te maken. Begin dit jaar gingen ze aan de slag. Al snel groeide het enthousiasme bij de heren en na de eerste tests waren ze direct verkocht! Dit moeten wielrenners ervaren!

Hun enthousiasme sloeg snel over op de fietsvrienden uit hun directe omgeving en zo ontstond in april 2021 de eerste versie van hun Dynamic Plate.

Joost en Frank bij Velodroom

Een lokaal geproduceerd product 

De Dynamic Plate wordt door lokale bedrijven in het noorden van Nederland geproduceerd en door Joost en Frank geassembleerd. Hoogwaardige materialen, gesneden met CNC gestuurde machines.

S. Linschoten

Voor buitensporters is die eerste keer, dat je ‘noodgedwongen’ door het herfstweer binnen moet trainen, altijd even slikken. Maar met een Dynamic Plate wordt het binnenfietsen zoveel aangenamer en realistischer! Je zit op je fiets, alsof je over het asfalt zoeft, de fiets beweegt natuurlijk mee. Hoef je alleen de zon, de rijwind en de buitenlucht er nog bij te bedenken :D. Een top alternatieve manier van trainen!

Y. de Smit

Heb je dat ook dat na een uurtje of anderhalf binnen op de trainer fietsen je achterwerk en aangelegen delen beginnen te klagen? En dat de absolute max binnen een uur of 3 is als het buiten stormt of je thuis moet zijn voor de kinderen en wel je lange duurrit wilt doen omdat je je immers weer hebt ingeschreven voor een triatlon? Nou mijn ervaring is dat dit met de Dynamic Plate onder je trainer en fiets een stuk makkelijker en aangenamer gaat. Door de meer natuurlijke fietsbeweging vind ik het fietsen binnen plezieriger en beter vol te houden. Overweeg er een, er zullen lichaamsdelen je dankbaar zijn!

J. Niemeyer

De Dynamic Plate geeft een meer natuurlijk gevoel tijdens het fietsen waardoor ik het langer volhou dan zonder. Bevalt goed.

P. Linschoten

Binnen trainen is een must om in het vroege voorjaar weer fit te zijn voor als de eerste koers weer van start gaat. Omdat in Nederland buiten fietsen helaas niet altijd mogelijk is kun je het binnen trainen een stuk leuker maken met de Dynamic Plate. Het trainen gaat dan een stuk soepeler en de fiets voelt niet meer star aan. Zelfs een sprintje trekken in je eigen garage is nu mogelijk.

J. Fijma

Elk jaar activeer ik mijn Zwift account in oktober en neem ik mijzelf voor om meer te trainen op de Tacx. Helaas stap ik met enige tegenzin op zijn dit vaak korte ritjes van max 45 minuten. Sinds ik fiets op de Dynamic Plate zijn de trainingen beter vol te houden en worden, heb ik minder last van een stijve onderrug en een zeurende knie en de ritjes worden met gemak 1,5 uur. Binnenfietsen op de Dynamic Plate is echt leuker en veel effectiever. Ook met de plaat zal ik niet snel een koers van 2,5 uur fietsen maar dit is 100% beter dan zonder.

De Dynamic Plate wordt standaard geleverd met:

  • Handleiding over het gebruik van de Dynamic Plate.
  • Handpomp met naald en manometer voor precieze afstelling van de ballen.
  • 3 losse blokjes en klittenband die je kunt gebruiken voor het vastzetten van je Smart trainer op de Dynamic Plate.
  • Schroeven voor het vastzetten van de blokjes.

Technische gegevens:

Gewicht:  22 kg
Afmetingen: 160 x 91 cm
Hoogte: 10 cm
Dempers: max 0,25 bar (incl. trainer-setup)

 

 

Hoe bestellen?

Ben je geïnteresseerd in de Dynamic Plate reserveer hem hier dan snel. Indien op voorraad, dan is de Dynamic Plate direct leverbaar.

Bestelformulier

Na bestellen wordt er binnen 24 uur contact opgenomen om de aflevering en betaling van de Dynamic Plate af te stemmen. Persoonlijk afhalen in Haren (Groningen) is ook mogelijk.